Idén till tealpodden kom under en promenad i Judarnskogen. Vi hade läst boken Reinventing Organizations och tyckte att den satte fingret på något vi båda känt och försökt formulera – att ett bättre, snällare och mer livstillvänt arbetsliv var möjligt. Men hur kunde vi bidra till den förändringen? Jo, vi startar en podd! En podd där vi utforskar framtidens organisationer och hur en annorlunda arbetsvardag kan se ut. Dagen efter tog vi tvärbanan till Sickla för att blockethandla en poddmick, och sen var vi igång.

Tealpodden drivs tillsammans med nätverket Teal for Teal Sweden, ett nätverk som funnits internationellt sedan 2015 och som har sitt ursprung i de principer som Teal handlar om och delar aktivt erfarenheter om hur vi utvecklar ledarskap, självledarskap och organisering.

Tealpodden - Fredrik Högström och Maria Berglund
Fredrik Högström och Maria Berglund

Fredrik

Skåning med gott humör och stort intresse för friluftsliv och simning. Och kanske ännu större intresse för teknik. Har läst sociologi, och jobbat med analys inom flera större organisationer. Numera egenföretagare och konsult inom dataanalys. Vad Fredrik gör nu? Kolla in LinkedIn: 

LinkedIn

Maria

Stockholmare som tycker det ska vara kul att jobba. Gillar natur, trädgård och att simma. Har läst medie- och kommunikationsvetenskap och psykologi. De senaste åren har Maria hjälpt en rad olika organisationer att bli effektivare i sin digitala marknadsföring. Vill du veta var eller vad som händer nu? Kolla på LinkedIn:

LinkedIn